Forum www.yerba.fora.pl Strona Główna www.yerba.fora.pl
Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak przygotować oraz jak obchodzić się z porongo?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.yerba.fora.pl Strona Główna -> Matera / Porongo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cemilia




Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 286
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Annequin
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Pią 13:41, 05 Lis 2010    Temat postu:

azta - jeśli masz naczynie z bawolego rogu, to pomyliłeś tematy. Proponuję zajrzeć tu: http://www.yerba.fora.pl/matera,42/guampa-przygotowanie,185.html Masz tam wszystko na temat obchodzenia się z tym naczynkiem.

Jeśli chodzi o kolor, to tak jak mówi IGIEŁKA - to prawdopodobnie zabarwienie od yerby. Nie jestem ekspertem, bo z guampą nie miałam nigdy do czynienia, ale YM potrafi wszystko uzielenić! Wink


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.yerba.fora.pl Strona Główna -> Matera / Porongo Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin